• Schrijf je in voor de Nieuwsbrief
    Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij PPM?
    Schrijf je dan nu in voor de Nieuwsbrief.

06-25071040
hnijenkamp@ppminfo.nl

Leider in beweging van Mens en Organisatie

Werkwijze en visie

In mijn trainingen- en coaching trajecten is alles gericht op jouw persoonlijke effectiviteit. Het vertrekpunt is jouw eigen IK. Dit kan werk zijn, maar ook privé en vaak is het een combinatie van beide. Besef dat je zelf verantwoordelijk bent en dat je je eigen keuzes maakt. Wat wil je bereiken, wat zijn je doelstellingen, waar zit jouw passie, waar boek je successen, waar of wanneer blokkeer je? Deze onderliggende gedachten zijn de leidraad in het individuele coaching gerichte werken, maar ook in het werken met teams.

Kracht van de mens

Ik geloof in de kracht van de mens. Als mens maken we veel mee in ons leven. De geboorte, opvoeding, jeugd en puberteit en alle mooie en minder mooie levenservaringen maken ons tot wie we nu zijn. Een mens met goede kanten, minder goede kanten, plezier, passie, maar ook met angsten en boosheid. Soms zitten we zo vast in bepaalde patronen dat we niet meer weten hoe we daaruit moeten komen, dan kan het ook ‘ veilig’ zijn om in de comfortzone te blijven zitten. We hebben allemaal een keuze……

Ubuntu

Ik ondersteun mensen in dit proces. Persoonlijk, direct, met respect en altijd in veiligheid. Zoals ook op de homepage staat, is de Ubuntu gedachte voor mij een onderliggende inspiratie. De acht principes van Covey zijn een leidraad in mijn aanpak, ondersteunt met theorieën en modellen van andere ‘grootmeesters.’ Op basis van mijn levens-ervaringen en de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de leiderschapstrainingen voeg ik eigen materiaal toe.

Methodieken

Als onderliggende methodieken gebruik ik onder andere:

  • De DISC persoonlijkheidsanalyse.
  • NLP technieken.
  • Systemisch werken, onder meer middels organisatieopstellingen.
PPM brengt mensen (individueel en teams) in beweging…….

PPM staat voor duurzaamheid. Wij nemen niet de verantwoordelijkheid over van jou of jouw organisatie. Om resultaten te borgen dragen wij graag een deel van onze kennis en ervaring aan jou over, zodat je de behaalde successen vanuit de training of coaching verder kunt uitbouwen en verstevigen.