• Schrijf je in voor de Nieuwsbrief
    Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij PPM?
    Schrijf je dan nu in voor de Nieuwsbrief.

06-25071040
hnijenkamp@ppminfo.nl

Leider in beweging van Mens en Organisatie

Leiderschap stroomt

Een intensieve 2-daagse training gericht op het vergroten van persoonlijke kracht en effectiviteit

We weten wie we zijn en we weten wat we willen. Hoe gaan we dit realiseren? Hoe geven we effectief leiding, hoe oefenen we onze invloed uit, hoe maken we onszelf zichtbaar en hoe leggen we de verbinding? Het is belangrijk dat ons gedrag in overeenstemming is met onze principes. Maar past het gewenste gedrag wel bij onze persoonlijkheid? Door meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag- en persoonlijkheidsstijl, creëer je voor jezelf de juiste voorwaarden om je intenties en je ambities waar te maken. Welk gedrag laat je zien in een omgeving met mensen? Welk gedrag laat je zien onder druk? Tijdens de training krijg je een diepgaand besef van je eigen persoonlijkheidsstijl. Je bent je bewust van je valkuilen en verbeterpunten en weet dit om te buigen naar successen.

In deze training werk je aan je eigen persoonlijke actieplan aan de hand van het PPM Persoonlijk DISC Profiel. Deze persoonlijkheidsanalyse wordt voorafgaand aan de training ingevuld. Tijdens de training wordt de verbinding gemaakt met de omgeving waarin je leeft en de organisatiecultuur waarin je werkt. Je kent je eigen leiderschapsstijl en leert welke stijlen er nog meer zijn. Aandacht is er ook voor het effectief omgaan met weerstanden en je eigen rol hierin.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die een verdere verdieping wil om zijn/haar eigen persoonlijke effectiviteit verder door te ontwikkelen.

Resultaten na deze training
  • Je hebt een uitvoerig inzicht in je eigen persoonlijkheidsstijl.
  • Je weet je eigen talenten effectief in te zetten.
  • Je bent in staat om de stijlen van een ander te herkennen om daarmee de effectiviteit in bijvoorbeeld communicatie en samenwerking te vergroten.
  • Het zien, herkennen en toepassen van de verschillende leiderschapsstijlen.
  • Het effectief kunnen omgaan met weerstand(en).
  • Je vergroot je eigen leiderschap.
Opzet

In deze training werken we met het PPM Persoonlijk DISC Profiel. Daarnaast is er praktische en concrete theorie op het gebied van organisatieculturen, de verschillende leiderschaps-stijlen en daarnaast theorie en methodiek over het omgaan met weerstanden. De training is dynamisch, interactief en met veel afwisseling in het programma.

Methodieken

PPM Persoonlijk DISC Profiel. Energetisch en systemisch werken. NLP en Voice Dialogue.

Kosten van de training

€ 995,00 inclusief overnachting en verblijfskosten (btw-vrij), op basis van open inschrijving. De training vindt plaats op een sfeervolle locatie waarbij iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

De groepsgrootte varieert van 6 tot maximaal 10 personen. De training geef ik samen met een zeer ervaren co-trainer. Met ons tweeën zorgen we ervoor dat iedere deelnemer maximale aandacht krijgt.

De eerstvolgende training vindt plaats op 31 mei en 1 juni 2018.

Meld je aan voor één van onze trainingen, of vraag daarover meer informatie.
Vul onderstaande velden in en klik op 'verzenden'. Velden met een (*) zijn verplicht.

Ik wil graag...

naam (*)

emailadres (*)

functie (*)

adres (*)

telefoonnummer (*)